EUROPA HOTEL – Escape Holiday

EUROPA HOTEL

 

Din camera dumneavoastră confortabilă de la EUROPA HOTEL veţi avea o vedere frumoasă la munţii. Acest hotel administrat de o familie este la mică distanţă de mers pe jos de centrul istoric din Cortina d’Ampezzo.

EUROPA HOTEL se află la 550 de metri de teleschiul Faloria şi la 600 de metri de teleschiul Freccia nel Cielo. Autobuzul urban opreşte la 50 de metri distanţă şi este gratuit pentru deţinătorii de permise de schi.

Hotelul oferă 2 restaurante şi celebrul Club VIP, cu o discotecă şi un bar cu pian.

Hotelul Europa are peste 75 de ani de istorie şi servicii minunate. Parcarea este gratuită.

Republica Italiana
Forma de guvernamant: republica
Suprafata: 300.000 kmp
Populatia: 58.600.000 locuitori
Limba oficiala: italiana
Religie: 95% catolicism, protestantism, ortodoxism
Capitala: Roma
Moneda: euro
Ziua nationala: 2 iunie
Fus orar: GMT +1
Domeniu Internet: .it, .eu
Prefix telefonic: 0039

Aşezare geografică
Italia este situata în sudul continentului Europa si constă în principal dintr-o peninsulă în formă de cizmă şi două insule mari în Marea Meditereană, Sicilia şi Sardinia. În partea sa nordică, Italiei îi revin o parte a munţilor Alpi, zonă în care se învecinează cu Franţa, Elveţia, Austria şi Slovenia. Italia este divizată în 20 de regiuni, dintre care cinci au o stare autonomă specială: Valle d’Aosta, Trentino – Tirolul de Sud, Sicilia, Sardinia, Friuli -Venezia Giulia.

Vecini
Franţa, Elveţia, Austria şi Slovenia – la nord, Marea Adriatică la nord-est, Marea Ionică la sud-est, Marea Tireniană la sud-vest şi Marea Linguriană la nord-vest.

Relieful
Această ţară cuprinde o parte continentală, formată din versantul intern al arcului Alpilor şi din Câmpia Padului, şi o altă peninsulară ocupată de lanţul muntos al Apeninilor, de dealuri şi de înguste câmpii litorale; se adaugă o serie de insule, între care Sardinia; Sicilia; Elba.

Alpii aflaţi în Nord, se prezintă sub forma unui zid masiv, desfăşurat pe circa 1 200 km pe direcţia Vest-Est, incluzând Alpii Piemontezi (vârful Gran Paradiso 4 061 m. altitudine), Alpii Lombarzi şi Alpii Veneţieni. Apeninii, care ocupă cea mai mare parte a peninsulei se continuă şi în insula Sicilia, sunt fragmentaţi, prezintă altitudini mai scăzute decât Alpii (altitudinea maximă în vârful Gran Sasso d’Italia 2 914 m) şi sunt cunoscuţi prin caracteristicile lor vulcanice (inclusiv vulcani activi: Vesuvio, Etna).

 

 

Vorbeste cu un specialist despre oferta EUROPA HOTEL

0722.740.031 / 0786.487.587

 • Categorie Categorie 4 stele
 • Tip masa Tip Masa Mic dejun
 • Transport Transport La cerere
 • Tematica Tematica Destinatii Montane
Cere oferta

Mai simplu, mai eficient: oferta ta personalizata

Aboneaza-te gratuit la Newsletter

Form Title
 • Oferta*
  0
 • Nume*
  1
 • Email*
  2
 • ID*
  3
 • Mesaj*
  4
 • 5