Five Boutique Hotel Paris Quartier Latin – Escape Holiday

Five Boutique Hotel Paris Quartier Latin

Acest hotel tip boutique este situat în Cartierul Latin, la 300 de metri de strada plină de viață Rue Mouffetard. Five Boutique Hotel Paris Quartier Latin oferă acces WiFi gratuit și are recepție cu program nonstop.

Toate camerele moderne au TV cu ecran plat, cu peste 100 de canale în mai multe limbi. Camerele sunt prevăzute cu fibră optică, vizibilă în tavanele înstelate și birourile de sticlă. Băile private ale Hotelului Five includ articole de toaletă de lux, marca L’Occitane.

În fiecare dimineață, în sala de mese modernă este servit un mic dejun tip bufet, care include ceai, cafea și produse de patiserie franțuzești. Pe tot parcursul zilei, la barul cu autoservire sunt disponibile gustări și băuturi.

Hotelul are recepţie deschisă nonstop şi se află la 450 de metri de stația de metrou Les Gobelins şi la o plimbare de 15 minute de Grădinile Luxemburg.

O asezare importanta timp de mai bine de doua milenii, Parisul de astazi este unul dintre cele mai importante centre culturale si de afaceri din lume iar influenta pe care o exercita in media, moda, stiinta, arta, divertisment si multe alte domenii contribuie impreuna la statutul pe care-l ocupa ca unul dintre cele mai importante orase de pe glob. Parisul ofera turistilor o multime de atractii, muzee si obiective turistice care se gasesc la tot pasul si de aceea pentru a vizita capitala Frantei, putina planificare nu strica.

Nucleul istoric al Parisului este Île de la Cite, o insula mica locuita în antichitate de tribul pariziilor (parisii în Latina) care întemeiasera în zona un mic sat de pescari. Astazi cea mai mare parte din insula este ocupata de impresionantul Palais de Justice si de catedrala Notre-Dame de Paris. Insula este conectata cu sora sa mai mica, Île Saint-Louis, care este ocupata de case construite în secolul XVII si XVIII. Caracteristicile majore ale Parisului sunt cheiurile strajuite de copaci de-a lungul Senei – în special pe malul stang cu vanzatorii ambulanti de carti (faimosii buchinisti), podurile istorice care traverseaza Sena, celebrele bulevarde precum Champs-Elysees, precum si numeroase alte cladiri si monumente celebre, dintre care multe sunt înscrise în Patrimoniul Umanitaţii stabilit de UNESCO.

Parisul a fost ocupat de un trib galic pana cand au ajuns aici romanii în 52 î.Hr. Invadatorii se refereau la ocupantii anteriori ai orasului ca parisii, însa au numit orasul Lutetia, care înseamna „loc mlastinos”. Aproximativ cincizeci de ani mai tarziu orasul s-a întins si pe malul stang al Senei, în actualul cartier latin, si a fost redenumit „Paris”.

 

Vorbeste cu un specialist despre oferta Five Boutique Hotel Paris Quartier Latin

0722.740.031 / 0786.487.587

 • Categorie Categorie 3 stele
 • Tip masa Tip Masa Mic dejun
 • Transport Transport La cerere
 • Tematica Tematica Vacante de FamilieAVENTURA SI CULTURAThematics
Cere oferta

Mai simplu, mai eficient: oferta ta personalizata

Aboneaza-te gratuit la Newsletter

Form Title
 • Oferta*
  0
 • Nume*
  1
 • Email*
  2
 • ID*
  3
 • Mesaj*
  4
 • 5