Aqua Dome 4 Sterne Superior Hotel & Tirol Therme Längenfeld – Escape Holiday

Aqua Dome 4 Sterne Superior Hotel & Tirol Therme Längenfeld

Acest hotel luxos de 4 stele superioare oferă camere spaţioase şi elegante și vedere magnifică la Alpii Ötztal. În plus, aici veți găsi singurul izvor termal din vestul Austriei.

Arhitectura spectaculoasă a Hotelului Aqua Dome se integrează armonios în cadrul natural înconjurător. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la zona mare de wellness a hotelului, unde există facilități spa ce ocupă o suprafață de 2 hectare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase posibilități de relaxare și agrement, proprietatea oferind o zonă spa în aer liber, o peluză mare pentru plajă, saune, tratamente de înfrumusețare, un centru de fitness şi un spaţiu destinat copiilor şi familiilor, Alpen Arche Noah.

Restaurantele cu un decor elegant servesc preparate din bucătăria regională și internațională, precum și mâncăruri sănătoase. Oaspeții se pot delecta cu băuturi în lounge, la bar şi la barul de vinuri plăcut, care are un șemineu și canapele din piele.

Aqua Dome Hotel & Tirol Therme Längenfeld oferă o zonă acvatică separată pentru copii şi familii, care include 2 piscine mari şi un tobogan cu apă uriaș. În plus, familiile pot să se distreze în camerele de joacă.

Parcarea subterană este disponibilă gratuit.

Regiunea Solden – Otztal poate fi caracterizata prin notiunile de: “ghetar, paradis de schi, partii peste 3000 m, viata de noapte, etc”.

Ceea ce vara se numeste „Ibiza” in randul tinerilor insetati de distractie, iarna distractia este asociata cu numele Solden. De aceea a capatat regiunea si denumirea de „Ibiza Alpilor”. Nu din greseala a fost aleasa de 3 ori – ultima data in sezonul 2003/2004 – ca cea mai buna statiune de schi si snowboard din Austria.

Schiorii si snowboarderii sunt asteptati cu 145,5 km de partii, deserviti de 33 de instalatii de transport pe cablu moderne. Snowboarderii sunt asteptati cu funpark – uri moderne, dotate cu halfpipe, piste boardercross si multe altele. Partiile sunt situate intre altitudinile 1350 – 3340 m, deci sunt practicabile pe tot parcursul anului.

In aceasta regiune gasim si cea mai lunga partie din Austria, cu o lungime 13 km si parcurge o diferenta de nivel de 1800 m.

Pentru iubitorii freeride – ului recomandam versantul Rettenbachtal, cu o lungime de 6 km.

Schiorii si snowboarderii sunt asteptati cu numeroase posibilitati de apres ski, atat in vale, cat si in zona partiilor. Celor care vor sa schieze si vara, le recomandam regiune Solden si in acest anotimp, pe ghetar starea zapezii este excelenta.

Vorbeste cu un specialist despre oferta Aqua Dome 4 Sterne Superior Hotel & Tirol Therme Längenfeld

0722.740.031 / 0786.487.587

 • Categorie Categorie 4 stele
 • Tip masa Tip Masa Mic dejun
 • Transport Transport La cerere
 • Tematica Tematica Destinatii MontaneSpa and Well-being
Cere oferta

Mai simplu, mai eficient: oferta ta personalizata

Aboneaza-te gratuit la Newsletter

Form Title
 • Oferta*
  0
 • Nume*
  1
 • Email*
  2
 • ID*
  3
 • Mesaj*
  4
 • 5