Insula Privata Fregate – Escape Holiday

Insula Privata Fregate

Insula Privata Fregate ofera turistilor oportunitatea unica de a se bucura de o experienta de neuitat pe una dintre cele mai exclusiviste insule din Seychelles. Cu o echipa dedicata alaturi, turistii nostri se pot bucura atat de frumusetiile oferite de natura, cat si de o ospitalitate aparte.

 

Insula Mahe este principala si cea mai mare insula a grupului Seychelles, cu peste 70 plaje idilice si este strabatuta de un lant muntos care ofera puncte de belvedere de o rara frumusete. Situata în nord-estul tarii, adaposteste 90% din populatia bastinasa si capitala Victoria. Nordul si estul insulei sunt cele mai locuite, si tot aici se afla si aeroportul internaţional, deschis in 1971.
Principalele obiective turistice de aici sunt: orasul Victoria, al carui tur se poate face pe jos – cel mai important punct turistic este Turnul cu ceas; cel mai inalt varf din Mahe, Morne Seychellois, are 905 m si se afla in Parcul National cu acelasi nume; in sudul si vestul insulei – Parcul National Baie Ternay Marine si Parcul National Port Launay Marine. Padurile din Mahe au plante rare ce se gasesc doar în Seychelles, cum ar fi specii unice de orchidee si planta carnivora pitcher. O parte dintre acestea se pot vedea in Gradina Botanica.

Insula Praslin este cea de-a doua insula ca marime (38 km²) din Seychelles, la 44 km nord-est de Mahe. Principalele asezari sunt Baie Sainte Anne, Anse Volbert si Grand’Anse.

Praslin este o insula care si-a pastrat farmecul rural, ce dispune de mai multe mici golfuri cu nisip alb. Ospitalitatea localnicilor o veti descoperi in restaurantele si pietele publice.

Nu trebuie sa ratati o vizita la Parcul National „Valee de Mai”. Aici creste faimosul palmier „coco de mer” si adaposteste de asemenea specii foarte rare de papagali si alte pasari. In Praslin va asteapta si „Anse Lazio si „Anse Kerlan”, care se numara printre cele mai frumoase plaje din lume.

Silhouette Island se numara inca printre insulele locuite nedezvoltate, cu doar doua sate cu 400 de locuitori in total. Un sejur in Silhouette este ideal pentru iubitorii de scufundari. Plus mai multe drumetii si un recif de corali vor completa concediul dvs. aici.

Insula La Digue este a patra insula de dimensiuni mari din Seychelles. Se intinde in partea de est a insulei Praslin si in vestul Insulei Felicite. Are o suprafata de 10 km² si este renumita pentru stancile de granit, pentru plaja Anse Source d’Argent cu formatiuni stancoase si pentru modul pasnic de viata al localnicilor.

Pe ea se afla varful muntos Belle Vue (Eagle’s Nest Mountain 300 m altitudine), o biserica foarte frumoasa, numită ‘The Lady of our Assumption’ (cu o vechime de un secol), numeroase plantatii de cocotieri si de vanilie si Parcul National „L’Union Estate” cu diferite specii de palmieri, casuarinas, tamala si migdali indieni (aici veti afla lucruri interesante despre productia de copra – miezul de nuca de cocos).

Pe insula se poate ajunge numai din Insula Praslin, cu barca. Aici masinile sunt interzise, singura modalitate de transport fiind bicicleta.

Insula Sainte Anne face parte din Parcul National Marin St. Anne, care se extinde la est de Mahe. Parcul national este un paradis pentru pasionatii de snorkeling, datorita varietatii mari a faunei (se remarca aproape 150 de specii de pesti si animale marine). In mijlocul acestui parc national se afla Sainte Anne Island, care este dominata de un munte impadurit cu altitudini de pana la de 250 m. In secolul al XVIII-lea aici a fost prima asezare din Seychelles. Astazi veti gasi exclusivistul resort Beachcomber Sainte Anne Island, un loc ideal pentru iubitorii de natura si liniste.


Vorbeste cu un specialist despre oferta Insula Privata Fregate

0722.740.031 / 0786.487.587

 • Categorie Categorie 5 stele
 • Tip masa Tip Masa All Inclusive
 • Transport Transport La cerere
 • Tematica Tematica AVENTURA SI CULTURADestinatii de LuxLuna de Miere
Cere oferta

Mai simplu, mai eficient: oferta ta personalizata

Aboneaza-te gratuit la Newsletter

Form Title
 • Oferta*
  0
 • Nume*
  1
 • Email*
  2
 • ID*
  3
 • Mesaj*
  4
 • 5