Mandarin Oriental Paris – Escape Holiday

Mandarin Oriental Paris

Mandarin Oriental Paris este un hotel din centrul Parisului, amenajat într-un palat istoric construit în anii 1930. Include o grădină interioară amenajată, o zonă de spa de 900 m² și un restaurant gourmet distins cu 2 stele Michelin. Hotelul are un decor minimalist inspirat din moda haute couture şi din lucrările unor case de modă de renume.

Camerele și suitele sunt decorate individual, îmbinând eleganța pariziană cu rafinamentul oriental. Toate unitățile de cazare au facilități de ceai/cafea, baie spațioasă și placă de îndreptat părul ondulat. Unele suite oferă terasă şi vedere panoramică la Paris.

Hotelul pune la dispoziţie un bar cu terasă și 2 restaurante. Camelia serveşte preparate simple din produse proaspete, pe toată durata zilei, iar restaurantul Sur Mésure, condus de maestrul Thierry Marx, oferă mese gourmet, cu 5 – 9 feluri de mâncare, într-o atmosferă de designer. Proprietatea include şi un stand unde se vând produse de patiserie şi prăjituri. În fiecare dimineaţă, sunt oferite mai multe tipuri de mic dejun, inclusiv variante chinezești și japoneze. Oaspeţii primesc la sosire o băutură de bun venit.

Centrul de wellness și spa este amenajat pe două niveluri şi include o piscină interioară, baie de aburi, precum și suite de spa cu vestiar şi cabină de duș cu aburi privată. În atmosfera liniştită a centrului spa, oaspeții se pot delecta cu multitudinea de tratamente faciale şi corporale Mandarin Oriental Signature Guerlain®.

Printre facilitățile oferite de hotel se numără, de asemenea, un centru de fitness, servicii de concierge şi de valet, precum și săli de conferințe și facilități de banchet cu personal dedicat. La cerere, oaspeților le pot fi puse la dispoziție laptopuri, console PlayStation 3®, scaune înalte pentru copii, precum şi DVD playere.

Mandarin Oriental, Paris este situat ideal, la 150 m de eleganta piaţă Place Vendôme, la 250 m de parcul Jardins des Tuileries și la numai 10 minute de mers pe jos de renumitul bulevard Champs Elysées.

Arondismentul 1 este o alegere excelentă pentru călătorii interesați degastronomie, cumpărături și muzee.

Muzeul Luvru se află la doar 1.050 m. Mai bine de 35.000 de opere de artă sunt expuse în cel mai vizitat muzeu din lume. Printre ele se află cea mai celebră pictură a lui Leonardo da Vinci, Mona Lisa.

Vorbeste cu un specialist despre oferta Mandarin Oriental Paris

0722.740.031 / 0786.487.587

 • Categorie Categorie 5 stele
 • Tip masa Tip Masa Mic dejun
 • Transport Transport La cerere
 • Tematica Tematica BusinessDestinatii de Lux
Cere oferta

Mai simplu, mai eficient: oferta ta personalizata

Aboneaza-te gratuit la Newsletter

Form Title
 • Oferta*
  0
 • Nume*
  1
 • Email*
  2
 • ID*
  3
 • Mesaj*
  4
 • 5