Tabara Sanctuary Botswana – Escape Holiday

Tabara Sanctuary Botswana

Botswana safari inseamna o aventura in salbaticie catre una dintre cele mai curate destinatii salbatice din Africa. Acest teren vast si neimblanzit ofera o vacanta variata in safari peste intinderea de savane largi si intinse, desert, salina si mlastini. Desertul Kalahai formeaza pana la mai mult de 80% din aceasta tara inconjurata de uscat. In nordul Botswanei, se intinde parcul national Chobe, casa unei dintre celei mai mari populatii de elefanti din lume.

 

Tabara Sanctuary Botswana Chief este localizata pe insula Chief in concesia Mombo rezervatia naturala Moremi. Aceasta zona este cunoscuta ca „Predator Capital of Africa” – „Animalul de prada principal al Africii”. Sezonul de apa a deltei asigura ca zona din fata taberei se schimba intotdeauna – de la o campie inundata uscata plina de animale salbatice catre o laguna bogata si linistita.

 

Stand deasupra raului Chobe, casuta ofera vederi panoramice de neegalat peste insulele si campiile inundate pe toata intinderea Namibiei. Aceasta este o casuta incredibil de luxoasa cu doar 15 cabane de oaspeti, precum si singura spa integrala din circuitul de safari din Botswana. Relaxeaza-te in piscina cu doua niveluri, relaxandu-va cu o sesiune de rasfat la spa sau bucurati-va de alimentele gourmet pentru care cabana a devenit cunoscuta.

 

Tabara Sanctuary Baines este cea mai mica tabara cu doar cinci apartamente luxoase. Cu bai si paturi deasupra stelelor si cerului pe podeaua privata, aceasta fiind o oaza romantica. Situata intr-o livada de copaci inconjuara de paturi papirus, tabara Sanctuary Baines este construita pe platforme ridicate deasupra raului Boro intr-o concesiune privata marginind cu rezervatii naturale. Noi incurajam comunitatea locala din Maun sa colecteze cutiile de conserve, pentru a primi o suma de bani pentru fiecare cutie de conserva colectata, care vor fi reciclate pentru a forma coloana vertebrala a structurilor taberelor. Tabara Baines este de asemenea una dintre cele doua tabere care va va oferi oportunitatea de a va plimba cu elefantii.

 

O tabara de corturi clasica localizata pe o concensiune privata in delta Okavango, Sanctuary Stanley Camp ofera o experienta de vizualizare variata precum si interactiunea noastra unica cu elefantii. Situata printre abanosii si copacii cu carnaciori, Sanctuary Stanley Camp este localizata intr-o concesiune privata de 1 milion de km patrati, marginind cu rezervatia naturala africana Moremi. Minunile naturale a zonei se schimba constant pe parcursul sezonului de la vegetatie bogata cand ploaia curge in avalul regiunilor muntoase, catre savana uscata cand desertul invecinat Kalahari isi ingusteaza stransoarea pe teren. Tabara este casa interactiunei unice „Traind cu elefantii”. Plimband cu un trio de elefanti orfani este o experienta inaltatoare si una care va ramane cu tine mult timp dupa ce pleci.

 

 
Vorbeste cu un specialist despre oferta Tabara Sanctuary Botswana

0722.740.031 / 0786.487.587

 • Categorie Categorie 5 stele
 • Tip masa Tip Masa All Inclusive
 • Transport Transport La cerere
 • Tematica Tematica AVENTURA SI CULTURADestinatii de LuxLuna de Miere
Cere oferta

Mai simplu, mai eficient: oferta ta personalizata

Aboneaza-te gratuit la Newsletter

Form Title
 • Oferta*
  0
 • Nume*
  1
 • Email*
  2
 • ID*
  3
 • Mesaj*
  4
 • 5