Tabara Sanctuary Africa de Sud – Escape Holiday

Tabara Sanctuary Africa de Sud

Localizata in capatul sudic al celui mai epic continent din lume, Tabara Sanctuary ofera vizitatorilor sanse pentru a experimenta una dintre cele mai diverse si excitante safari din lume. Bogata in salbaticie si pamanturi, Africa de Sud ofera amatorilor de safari asezarea perfecta pentru a prinde o priveliste cu cele cinci animale salbatice ale Africii, si anume leul, elefantul, bivolul, leopardul si rinocerii.

 

Tabara Sanctuary Makanyane Safari este o cazare luxoasa, cu bucatarie exceptionala si vederi palpitante ale animalelor salbatice combinate pentru a crea o experienta luxoasa de neuitat la luxoasa cabana din safari Sanctuary Makanyane din Africa de Sud. Situata pe un teren privat care nu este expusa la boala malaria, rezervatia salbatica Madikwe din regiunea nord-vestica a Africii de Nord, loja satisface sase oaspeti, asigurand atentia personalului si exclusivitate.

 

Pretul este per noapte, per camera dubla si include toate mesele, bauturile (vinurile casei, berile locale, bauturile spirtoase locale si bauturile usoare. Nu sunt incluse marcile premium de bauturi), doua calatorii zilnice in savana, spalatoria, asigurarea medicala de urgenta si transferuri catre si de la pistele de aterizare a rezervatiei naturale Madikwe.

 

Africa de Sud este o tara asezata la extremitatea sudica a continentului Africa, dupa cum ii spune si numele, tara care are 2.798 de kilometri de coasta maritima la Oceanul Atlantic (coasta vestica) si Oceanul Indian (coasta estica). La nord se invecineaza cu Namibia, Botswana si Zimbabwe, la est cu Mozambic si Swaziland, iar Lesotho este o tara independenta complet inconjurata de Africa de Sud.

Africa de Sud este un stat multietnic, cuprinzand de la populatia autohtona, de culoare, pana la urmasii blonzi ai fostilor colonizatori olandezi (burii).

Africa de Sud este cunoscuta pentru diversitatea sa de culturi, limbi si credintele religioase. Nu mai putin de unsprezece limbi oficiale sunt recunoscute in Constitutia Africii de Sud, dintre care limba engleza este limba cea mai folosita.

Relieful Africii De Sud se imparte in doua zone: prima formata din podisuri, cu altitudini intre 550-1000 m (cel mai extins dintre acestea este Podisul Veld); a doua formata din sistemul muntos Great Escarpment (care se termina cu Muntii Scorpiei – Drakensberg in est; cele mai insemnate sunt varful Njesuthi cu 3408 m si varful Cathin Peak cu 3657 m), care margineste podisurile spre litoral. In partea de nord a Muntilor Scorpiei se afla canionul raului Blyde, extrem de spectaculos, al treilea ca marime pe glob. In partea centrala si vest este un sector al desertului Kalahari – cu campii de dune si vegetatia saraca, iar in vestul tarii se afla o parte din desertul Namib. Dupa desertul Namib se intinde de-a lungul coastei (60 km) o campie litorala, presarata din loc in loc cu golfuri (Sf. Elena) si peninsule (Capul Bunei Sperante, Capul Acelor).

Africa de Sud este una dintre cele mai variate tari africane din punct de vedere geografic, insa accentul se pune pe turismul de safari. Pe langa doua dintre cele mai renumite rezervatii din lume – parcurile nationale Kruger si Kalahari Gemsbok – teritoriul Africii de Sud mai cuprinde multe alte parcuri regionale si rezervatii mai mici (dintre care amintim Parcul National Pilanesberg, Parcul National Addo, Rezervatia Mala Mala, Rezervatia Waterberg).
Africa de Sud nu este o tara saraca, cum sunt majoritatea de pe teritoriul african. Africa de Sud detine o infrastructura bine dezvoltata si toata tehnologia si facilitatile moderne.

Desi coruptia este un lucru des intalnit, guvernul in general are o abordare pozitiva fata de institutiile democrate si drepturile omului.


 

Vorbeste cu un specialist despre oferta Tabara Sanctuary Africa de Sud

0722.740.031 / 0786.487.587

 • Categorie Categorie 5 stele
 • Tip masa Tip Masa All Inclusive
 • Transport Transport La cerere
 • Tematica Tematica AVENTURA SI CULTURADestinatii de LuxLuna de Miere
Cere oferta

Mai simplu, mai eficient: oferta ta personalizata

Aboneaza-te gratuit la Newsletter

Form Title
 • Oferta*
  0
 • Nume*
  1
 • Email*
  2
 • ID*
  3
 • Mesaj*
  4
 • 5